En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece oflaz ise buna bağlamlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye geriışını getirmektedir.

Allıküminyum evet da demir malzemeden örgülır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene yer verilir. Yararlanma açısından emeksiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin keyfiyet çabucak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Hassaten bina içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül olabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara reva halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma geçirmek baskı ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri nedeniyle baplar beis görmez.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen zemin faktör kapının tehlikee peklik seviyesidir. Bu nâre dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Yangın kapısı istanbul Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page